ua en ru

В.Тихонов та В.Каськів підписали меморандум про співробітництво в рамках проектів соціально-економічного розвитку

Меморандум про співробітництво між Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства та Державним агентством з інвестицій та управління національними проектами України підписали віце-прем'єр-міністр України - міністр Віктор Тихонов та голова Державного агентства Владислав Каськів. Метою меморандуму є реалізація ініційованих Президентом України Віктором Януковичем проектів із пріоритетних напрямків соціально-економічного розвитку (національних проектів). Про це повідомляє прес-служба В.Тихонова.
У тексті меморандуму йдеться, що "сторони встановлюють партнерські відносини та координують зусилля на засадах об'єднання можливостей сторін для реалізації національного проекту "Доступне житло" та державної цільової соціально-економічної програми будівництва (придбання) доступного житла на 2010 - 2017 рр.".
В.Тихонов поінформував, що в рамках меморандуму повноваження щодо використання земельних ділянок у якості забудовника здійснюватиме державне підприємство "Національний проект "Доступне житло", а повноваження щодо фінансування будівництва доступного житла з виконанням функцій замовника здійснюватиме державна спеціалізована фінансова установа "Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву".