ua en ru

У Таїланді перекинувся автобус з туристами, громадян України серед постраждалих немає

У Таїланді недалеко від курортного міста Паттайя перекинувся автобус з російськими туристами. В результаті інциденту постраждали 23 людини, повідомляють ЗМІ.

При цьому, як повідомляє "5 канал" з посиланням на директора Департаменту інформаційної політики МЗС України Євгена Перебийноса, серед постраждалих немає громадян України.

Водій не впорався з керуванням, і машина вилетіла з дороги. Поліцейським він пояснив, що намагався уникнути лобового зіткнення з автомобілем, і запевнив, що дотримувався всіх правил дорожнього руху.

Всього в автобусі перебувала 51 особа. Прес-аташе посольства РФ в Таїланді Олександр Мрикін заявив, що в аварії постраждали 23 людини, п'ятеро з яких перебувають у важкому стані.

За інформацією таїландських ЗМІ, постраждали 12 осіб. Три жінки знаходяться у відділенні інтенсивної терапії, стан ще дев'яти туристів оцінюється як задовільний.

За останні кілька тижнів в Таїланді сталося кілька НП з іноземними туристами. На початку листопада в районі Паттайї затонув пором, на якому знаходилося багато іноземців. Серед загиблих - дитина з Росії. Пізніше з'ясувалося, що капітан порома, який допустив ряд помилок при управлінні, перебував у стані наркотичного сп'яніння.