ua en ru

В країнах Європи, США та Канаді 23-24 листопада пройдуть мітинги на підтримку української євроінтеграції

В суботу та неділю (23-24 листопада) у багатьох містах Європи, США та Канади заплановані акції протесту проти відтермінування підписання угоди про асоціацію Україна-ЄС. Про це повідомляє портал VIDIA.

Українців у Польщі кличуть вийти на пікет у Варшаві в неділю, 24 листопада. Акція в підтримку угоди про асоціацію з ЄС має розпочатися о 13:30 під Посольством України в Польщі. Також акції відбудуться у Вроцлаві та Кракові.

У Берліні акцію збирають також у неділю, 24 листопада, о 12 годині біля Бранденбурзьких воріт.

Українці в Італії теж заявили про свій протест проти припинення підготовки до підписання угоди про асоціацію з ЄС, перший протест відбудеться у Римі.

Український конгресовий комітет Америки закликає українців у Нью-Йорку до протесту. У суботу о 3:30 всіх небайдужих будуть чекати під будинком Постійного представництва України при Організації Об'єднаних Націй.

Також, акції відбудуться у Пармі і Клівленді, Чикаго, Вашингтоні. В Канаді українці збираються в Торонто.

Українці Великобританії збираються в суботу о 12:00 на Парламентській площі в Лондоні. Всіх просять приходити з прапорами України та ЄС. Також українці зберуться в Брюсселі, Відні, Парижі, Лісабоні та Талліні.

Зазначимо, що в Інтернеті з'явилася інтерактивна карта, на якій відображені всі міста, що приймають участь в акціях протесту проти рішення призупинити процес підготовки угоди про асоціацію з ЄС.

В країнах Європи, США та Канаді 23-24 листопада пройдуть мітинги на підтримку української євроінтеграції

фото: з сайту bohdaq.name