ua en ru

У Стаханові терористи захопили будівлю Української інженерно-педагогічної академії, - РНБО

У Стаханові Луганської обл. приблизно 100 терористів захопили будівлю гірничого факультету Української інженерно-педагогічної академії

У Стаханові Луганської обл. приблизно 100 терористів захопили будівлю гірничого факультету Української інженерно-педагогічної академії. Про це повідомив сьогодні на брифінгу прес-секретар інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

"У Стаханові Луганської області приблизно 100 терористів з Кавказу захопили та почали укріплювати будівлю гірничого факультету Української інженерно-педагогічної академії. На даху будівлі вони встановили зенітну установку", - повідомив Лисенко.

Крім того, за його словами, в лісосмузі біля с. Тернове Краснодонського району Луганської обл. та неподалік дачних ділянок у с. Фабричне Лутугинського району бойовики розмістили установку "Град".

"Також є інформація, що терористи з Росії розміщуються в дитячих таборах та базах відпочинку неподалік с. Великий Суходол Краснодонського району, що розташовані поряд з кордоном з Російською Федерацією", - повідомив Лисенко.