ua en ru

В РНБО не можуть назвати конвой з РФ гуманітарним, так як він використовувався для поставок зброї бойовикам

В РНБО не можуть назвати конвой з РФ гуманітарним, так як він використовувався для поставок зброї бойовикам
У Раді національної безпеки і оборони України заявили, що не можуть назвати конвой з Росії гуманітарним, так як вантажівки конвою використовувалися для вивезення обладнання із стратегічних об'єктів України і для постачань зброї бойовикам.

У Раді національної безпеки і оборони України заявили, що не можуть назвати конвой з Росії гуманітарним, так як вантажівки конвою використовувалися для вивезення обладнання із стратегічних об'єктів України і для постачань зброї бойовикам. Про це в ході брифінгу заявив спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Говорити про гуманітарні конвої (з Росії - ред.), як про гуманітарної допомоги ми не можемо. Дуже багато оперативної інформації, що ці вантажівки використовувалися для того, щоб вивезти обладнання стратегічних об'єктів, завезти озброєння для терористів і ніякої прямої гуманітарної допомоги не мали", - заявив Лисенко.

Нагадаємо, як повідомила т російська служба ВВС, вчора 28 жовтня 2014 р. чергова конвой з гуманітарною допомогою для жителів південного сходу України виїхала у вівторок з Підмосков'я.