ua en ru

В РНБО фіксують зниження активності терористів в Луганській області і підвищення в Донецькій

У Раді національної безпеки і оборони (РНБО) протягом минулої доби зафіксували зниження активності терористів в Луганській області і пожвавлення їх дій в Донецькій області.

У Раді національної безпеки і оборони (РНБО) протягом минулої доби зафіксували зниження активності терористів в Луганській області і пожвавлення їх дій в Донецькій області. Про це сьогодні під час брифінгу заявив спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"За минулу добу в зоні антитерористичної операції зафіксовано зниження активності терористів в Луганській області, натомість на півдні Донецької області, де спостерігалася раніше передислокацію російських терористичних загонів і технік, відбулося деяке пожвавлення дій бойовиків",- повідомив Лисенко.

За його словами, установки "Град" 4 рази були застосовані біля с.Старогнатівка Тельманівського району і під с.Миколаївка Волновахівського району, з мінометів було обстріляно сили АТО під Талаківкою.

Нагадаємо, в РНБО констатують зниження бойової активності в зоні АТО після оголошення режиму артилерійської тиші вчора, 21 жовтня.