ua en ru

В Слов'янському районі відновлено електропостачання насосних станцій , - ДТЕК

Ремонтним бригадам "ДТЕК Донецькобленерго" та комунального підприємства "Вода Донбасу" вдалося отримати доступ до електроустановок та усунути пошкодження на високовольтних лініях Райгородська-Бантишево і Славтес-Райгородська.

Ремонтним бригадам "ДТЕК Донецькобленерго" та комунального підприємства "Вода Донбасу" вдалося отримати доступ до електроустановок та усунути пошкодження на високовольтних лініях Райгородська-Бантишево і СлавТЕС-Райгородська. Лінії успішно включені в роботу, запитана знеструмлена підстанція Райгородська, від якої здійснюється електропостачання насосних станцій, що подають питну воду в Слов'янський район Донецької області, повідомляє прес-служба ДТЕК.

Нагадаємо, 4 червня у зв'язку з бойовими діями були пошкоджені дві високовольтні лінії 110 кВ, внаслідок чого опинилася знеструмлена підстанція Райгородська, яка постачає електроенергію на об'єкти комунального підприємства "Вода Донбасу" в Слов'янському районі. В результаті знеструмлення підстанції порушено водопостачання міст Краматорськ, Дружківка, Костянтинівка, Слов'янськ.

ДТЕК - найбільша енергетична компанія України. Входить до складу фінансово-промислової групи "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ), акціонером якої є Рінат Ахметов. Генеральний директор ДТЕК Максим Тимченко. У ДТЕК працює 140 тисяч осіб.