ua en ru

У Слов'янську в результаті бойових зіткнень поранено 3 українських силовика, - ІО

У Слов'янську в результаті бойових зіткнень поранено 3 українських силовика. Про це у своєму Facebook повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційне опір" (ІС) Дмитро Тимчук.

У Слов'янську в результаті бойових зіткнень поранено 3 українських силовика. Про це у своєму Facebook повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційний опір" (ІО) Дмитро Тимчук.

"У Слов'янську тривають бойові зіткнення. В районі Черевковка (передмістя Слов'янська) з подвір'я церкви працює 120-мм міномет терористів. Ведеться вогонь по позиціях українських силовиків на горі Карачун, так і по житлових кварталах міста. Протягом дня бойовиками обстрілювалися блокпости українських військових навколо міста. За попередніми даними, 3 силовика поранені. Також терористи обстрілюють трасу Ізюм-Слов'янськ на під'їзді до Слов'янська. Щоб уникнути жертв серед мирного населення, сили АТО тимчасово перекрили рух громадського автотранспорту по трасі", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вчора Тимчук повідомляв, що бійці самопроголошеної "Донецької народної республіки" 7 червня обстріляли управління Донецького прикордонного загону у Маріуполі, в результаті чого були поранені три прикордонники.

"Терористами обстріляно управління Донецького прикордонного загону в Маріуполі. Обстріл проводився з підствольних гранатометів бойовиками, які під'їхали до управління на цивільному автомобілі. В результаті обстрілу троє прикордонників отримали легкі поранення", - написав Тимчук.