ua en ru

У Слов'янську терористи ведуть обстріл позицій силовиків з житлових кварталів міста, є жертви, - ЗМІ

У Слов'янську (Донецька область) терористи ведуть артилерійський обстріл позицій українських силовиків з житлових кварталів міста.

У Слов'янську (Донецька область) терористи ведуть артилерійський обстріл позицій українських силовиків з житлових кварталів міста. Про це повідомляє видання "Острів" з посиланням на очевидця.

За інформацією очевидця, терористи ведуть обстріл позицій українських сил правопорядку на горі Карачун з території кар'єру в мікрорайоні Артема.

"Українські силовики зробили у відповідь вогонь з артилерії. Кілька снарядів розірвалися на території житлових багатоповерхових будинків мікрорайону Артема. В результаті двоє жителів поранено, один, ймовірно, загинув. Жителі спускаються в підвали будинків", - повідомляє очевидець.

За його інформацією, дані багатоквартирні житлові будинки розташовані в безпосередній близькості від вищезгаданого кар'єра, де засіли терористи. Мікрорайон Артема знаходиться в північній частині міста на пагорбі. Гора Карачун, де розташована також телерадіомовна вишка, знаходиться на самій південній околиці Слов'янська. Фактично це вже територія Краматорської міської ради.

Також, за словами очевидців, терористи вели вогонь з невстановлених переносних знарядь по позиціях українських сил з території міського ЗАГСу, який знаходиться в цьому ж районі. Провівши певну кількість пусків, вони змінюють місце дислокації і проводять нову серію пусків.

В результаті пошкоджено будівлю Хлібозаводу, розташованого поруч з будинками.

"Багато поранених і вбитих. Швидкі не забирають трупи", - повідомляє очевидець.