ua en ru

У штабі відзначають ускладнення ситуації в зоні АТО

У штабі відзначають ускладнення ситуації в зоні АТО

У штабі відзначають ускладнення ситуації в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції ускладнюється. Бойовики продовжують здійснювати обстріл позицій українських військових в основному з важкого озброєння, в тому числі з артилерії і реактивних систем залпового вогню. За ніч незаконні збройні формування 18 разів порушили режим припинення вогню", - йдеться в повідомленні.

У прес-центрі зазначають, що бойовики з гранатометів обстріляли околиці населених пунктів Новотошковське, Чорнухіно, Озиряновка, Нікішино і двічі новий термінал донецького аеропорту, з мінометів - два рази Щастя. Під артилерійські обстріли також потрапили Трьохізбенка, Новомихайлівка, Піски і ТЕЦ в місті Щастя.

"Застосовуючи реактивні системи залпового вогню "Град" бойовики двічі вели вогонь по населеному пункту Кримське. Також з реактивної артилерії незаконні збройні формування обстріляли Кряківку, Тепле і метеовишку донецького аеропорту", - зазначають у штабі.

Нагадаємо, вчора, 10 січня, бойовики 34 рази обстріляли позиції сил АТО.