ua en ru

У Шостці невідомі обстріляли військкомат і підірвали машини біля міськвідділу міліції

В Шостці (Сумська область) невідомі обстріляли військкомат і підірвали машини біля міського відділу міліції.

В Шостці (Сумська область) невідомі обстріляли військкомат і підірвали машини біля міського відділу міліції. Про це повідомляє прес-служба УМВС в Сумській області.

"В 4 години 22 хвилини дзвін скла пошкоджених вікон військкомату налякав жителів прилеглих до нього будинків. За кілька хвилин сталося ще кілька вибухів - вибухнули два автомобілі, припарковані неподалік від самого міськвідділу міліції по вул. К. Маркса. По тривозі був підняти весь особовий склад Шосткинського міськвідділу міліції", - йдеться в повідомленні.

На місце події прибули і зараз працюють керівники обласного УМВС, СБУ, прокуратури. Рух транспорту по вулиці тимчасово перекрито.

"У Шосткинському та ще семи міськ - та райвідділах введені оперативні плани "Оборона адмінбудівлі" та "Перехоплення", спрямовані на розшук зловмисників... Зараз ми з'ясовуємо, з якої зброї були зроблені постріли. Що ж стосується пошкоджених вибухом авто, розглядаємо версію, що під них були закладені вибухові пристрої. Однак остаточний висновок дадуть експерти", - розповів начальник УМВС в області полковник міліції Анатолій Ричкаль.

За даними фактами міліція почала одразу дві кримінальні провадження за ст. 258 ч. 1 КК україни "Терористичний акт" та ст. 263 ч.1 КК України "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами".

У Шостці невідомі обстріляли військкомат і підірвали машини біля міськвідділу міліції

У Шостці невідомі обстріляли військкомат і підірвали машини біля міськвідділу міліції

(Джерело фото: dancor.sumy.ua)