ua en ru

У Севастополі прийняли бюджет на 2012 р. з загальним обсягом доходів 1,68 млрд грн

Депутати Севастопольської міської ради прийняли місцевий бюджет на 2012 рік із загальним обсягом доходів 1,68 млрд грн. Про це повідомили в прес-службі Севастопольської міської державної адміністрації.
Загальний обсяг видатків міського бюджету затверджений у сумі 1 млрд 631 млн грн, у тому числі обсяг видатків загального фонду бюджету склав 1 млрд 389 млн 597 тис. гривень, спеціального фонду - 241 млн 496 тис. гривень з тимчасової класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів і головним розпорядникам коштів.
Як відзначив голова Севастопольської МДА Володимир Яцуба, прийнятий бюджет майже на 300 млн грн більше бюджету 2011 року, причому більша його частина - це міські кошти, що дозволяє раніше почати виконання зобов'язань по капітальним вкладенням.
За твердженням глави адміністрації, регіональними програмами на наступний рік визначені програма реформування житлово-комунального господарства, що передбачає наведення порядку в "радянських мікрорайонах", і програма "Ветеран", на реалізацію заходів якої заплановано 9,5 млн грн з міського бюджету на 2012 рік.
За словами голови Севастопольського регіону, в бюджеті на 2012 рік "збережений соціальний пакет, виконані всі зобов'язання по виплаті захищених статей".