ua en ru

У Рівненській обл. в результаті перестрілки 5 людей серйозно поранено, - ЗМІ

Сьогодні під час перестрілки у Сарненському районі у Рівненській області постраждало десятки людей, п`ятеро з них мають серйозні поранення.

Сьогодні під час перестрілки у Сарненському районі у Рівненській області постраждало десятки людей, п`ятеро з них мають серйозні поранення. Про це повідомляє місцеве видання "ЧаРівне".

За інформацією, сьогодні вранці 100 озброєних чоловіків на вантажних автомобілях та джипах приїхали у село Олексіївка Сарненського району. Вони зупинились у центрі села та повідомляли перехожих, що відсьогодні лише вони контролюватимуть видобуток бурштину. Один з них, представився народним депутатом Володимиром Продивусом. На місці стрілянини були знайдені його візитки.

Між селянами та озброєними чоловіками почалась сутичка. Наразі 5 осіб поранено, 2 з них мають різані рани, 3 - вогнепальні.

Під натиском селян бойовики почали втікати та поїхали на базу, де вони жили. Сама ж база знаходиться у селі Страшеве, а її власником є колишній керівник Рівненської ОДА Василь Берташ. Селяни зуміли зупинити бойовиків та захопили їх автомобілі. Під час їх перевірки було знайдено чимало зброї, сотні російських прапорів та наліпки "Правого сектору". Кілька одиниць траспорту на яких приїхали озброєні люди розбиті та спалені місцевими мешканцями.

У Рівненській обл. в результаті перестрілки 5 людей серйозно поранено, - ЗМІ

У Рівненській обл. в результаті перестрілки 5 людей серйозно поранено, - ЗМІ

Десятеро бойовиків вдалось затримати, інші - втекли. Згідно знайдених документів, усі чоловіки з Житомирської та Київської областей. Переважно спортсмени.

Наразі мешканці району взяли у кільце райвідділ міліції, де проходять допити бойовиків і вимагають чесного покарання. Інакше, обіцяють штурм самих правоохоронців.