ua en ru

У Рівненській облраді кількість представників Партії Регіонів збільшилася до 27, "Батьківщини" - до 19

У Рівненській облраді кількість представників Партії регіонів збільшилася до 27, "Батьківщини" - до 19. Такі результати виборів до облради на сьогоднішній сесії оголосив голова Рівненської обласної ТВК Іван Долганський, передає кореспондент РБК-Україна.
Також до Рівненської облради пройшли "Наша Україна" - 8 представників, Народна партія - 7, "Свобода" - 5, "Сильна Україна" - 4, "Фронт змін" - 3, Всеукраїнський патріотичний союз - 3, "Єдиний центр", Соціалістична партія, УНП, "Відродження" - по 1.
Нагадаємо, що у двох мажоритарних округах № 22 (Млинівський район) і № 35 (м. Кузнецовськ) результати виборів представники Партії регіонів та "Батьківщини" оскаржували у судах. Тим часом, обласна ТВК по округу № 35 визнала переможцем представника Партії регіонів, заступника гендиректора ВО "Рівненська атомна електростанція" Володимира Бондаренка. По округу № 22 тільки після сьогоднішнього блокування трибуни облради депутатами від "Батьківщини" та "Свободи" обласна ТВК зібралася на позачергове засідання (раніше воно було призначено на 23 листопада) і визнала переможцем представника "Батьківщини", викладача Рівненського державного гуманітарного університету Аллу Черній.