ua en ru

У Рівненській міськраді "Батьківщина" очолила дві постійні комісії, Партія регіонів - одну

У Рівненській міськраді представники "Батьківщини" очолили дві постійні комісії, Партії регіонів - одну. Таке рішення прийнято на сьогоднішній сесії міськради, повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Від "Батьківщини" Едуард Галайчук став головою постійної комісії з питань бюджету, фінансів та управління комунальною власністю, Ірина Виноградова - комісії з питань охорони здоров'я, материнства, дитинства та соціального захисту населення. Представник Партії регіонів Мирослав Берташ очолив комісію з питань архітектури, будівництва та землеустрою.

Головою комісії з питань міського господарства та екології обрано представника "Нашої України" Артур Хорхолюк, з питань транспорту і зв'язку - представник партії "УДАР" Святослав Євтушенко, з питань науки, освіти, культури, духовного відродження, молоді, спорту, зв'язків з громадськими об'єднаннями та ЗМІ - представник Народної партії Світлана Богатирчук-Кривко, з питань економічного розвитку, промисловості, інвестицій та підтримки підприємництва - представник "Фронту змін" Юрій Вознюк, з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, розвитку місцевого самоврядування - представник Всеукраїнського патріотичного союзу Олександр Чубай, з питань захисту прав людини, законності та правопорядку - представник "Свободи" Олександр Лащук.