ua en ru

У Ровеньках місцеві активісти намагалися захопити місквідділ міліції, - МВС України

У м. Ровеньки Луганської області сьогодні група активістів, озброєних вогнепальною зброєю, на чолі з місцевим жителем Володимиром Вєрьовкою

У м. Ровеньки Луганської області сьогодні група активістів, озброєних вогнепальною зброєю, на чолі з місцевим жителем Володимиром Вєрьовкою, намагалися захопити адміністративну будівлю Ровеньківського міського відділу міліції. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС України в Луганській області.

Наголошується, що це відбувалося в той час, коли начальник міськвідділу перебував у міськвиконкомі на сесії міської ради.

"Вони увірвалися в хол міськвідділу. Далі холу їх не пустили співробітники міліції, надаючи їм опір. Дізнавшись про те, що відбувається, начальник міськвідділу підполковник міліції Ковальов Сергій Анатолійович, покинув засідання сесії, і, прибувши в міськвідділ, вступив у переговори з активістами. Після тривалих переговорів з активістами і переконання їх у тому, що міліція поза політикою, і що основні функції міліції - це боротьба зі злочинністю і охорона громадського порядку, активісти покинули будівлю міськвідділу міліції", - йдеться в повідомленні.

На даний момент співробітники Ровеньківської міліції несуть службу в штатному режимі.