ua en ru

В результаті зіткнень перед концертом Ані Лорак в Києві постраждали 7 міліціонерів, затримано 4 активістів

В результаті зіткнень перед концертом Ані Лорак в Києві постраждали 7 міліціонерів, затримано 4 активістів Джерело фото:twitter.com/Роман Юхновец
В результаті зіткнень перед концертом української співачки Ані Лорак в Києві постраждали 7 міліціонерів, затримали 4 активістів.

В результаті зіткнень перед концертом української співачки Ані Лорак в Києві постраждали 7 міліціонерів, затримали 4 активістів. Про це повідомляє прес-служба ВЗГ ГУМВС України в місті Києві.

"Сьогодні о 18.00 біля станції київського метрополітену "Палац Україна" зібралося близько 100 осіб, які рушили до центрального входу палацу "Україна". Агресивно налаштовані активісти намагалися прорвати кордон правоохоронців і потрапити в приміщення концертного залу. При цьому мітингувальники почали кидати в бік працівників міліції каміння, яйця, петарди, а також застосували кийки та сльозогінний газ", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, в результаті зіткнення один співробітник міліції отримав травму руки, солдату Національної гвардії травмовано особа в результаті вибуху петарди.

Зараз постраждалі доставлені до лікарняного закладу для надання їм допомоги в умовах стаціонару. Ще п'ятеро правоохоронців отримали хімічне отруєння внаслідок застосування проти них сльозогінного газу.

"За вчинення протиправних дій біля палацу "Україна" працівниками міліції затримані четверо активістів з числа мітингувальників. Слідчим відділом Печерського РУ ГУМВС України в м. Києві відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 КК України "Хуліганство". Розпочато досудове розслідування", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вчора під час охорони громадського порядку біля Національного палацу "Україна", де проходив концерт співачки Ані Лорак, чотири співробітники міліції отримали пошкодження.

В результаті зіткнень перед концертом Ані Лорак в Києві постраждали 7 міліціонерів, затримано 4 активістів

Джерело фото:twitter.com/Первый канал