ua en ru

У результаті пожежі в пивному пабі Казані загинули чотири людини

У Казані в результаті пожежі в пивному пабі загинули чотири людини. Як повідомляє прес-служба ГУ МНС Росії по Республіці Татарстан, повідомлення про загорання в пивному пабі "Лепрекон" надійшло у надзвичайні служби сьогодні о 4:47 за московським часом. Горіння відбувалося в цокольному поверсі триповерхової цегляної будівлі з бетонно-дерев'яними перекриттями, передає РБК.
З приміщення пабу, де склалося сильне задимлення, обслуговуючим персоналом закладу були евакуйовані 70 людей. У ході гасіння пожежі в приміщенні VIP-залу виявлені тіла двох загиблих чоловіків, через півгодини біля вогнища пожежі було виявлено ще два трупи сильно обгорілих чоловіків, особи яких встановлюються.
Площа пожежі склала 50 кв. м.
В даний час на місці НП проводяться оперативно-слідчі заходи. Попередня причина пожежі - необережне поводження з вогнем при курінні. "За словами очевидців, в цю ніч поруч з VIP-залом в сусідньому приміщенні відпочивала п'яна компанія, вела вона себе неадекватно. У приміщенні був розташований диван, на якому, за попередніми даними, був залишений незагашений недопалок. Потім з приміщення повалив густий білий дим", - пояснили у відомстві.