ua en ru

У "Реал Банку" на три місяці введена тимчасова адміністрація

Виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) 28 лютого 2014 р. прийнято рішення №10 щодо запровадження тимчасової адміністрації та призначення уповноваженої особи ФГВФО на тимчасову адміністрацію у ПАТ "Реал Банк".

Виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) 28 лютого 2014 р. прийнято рішення №10 щодо запровадження тимчасової адміністрації та призначення уповноваженої особи ФГВФО на тимчасову адміністрацію у ПАТ "Реал Банк". Рішення прийнято на підставі постанови Правління НБУ від 28 лютого 2014 р. №109, якою банк віднесено до категорії неплатоспроможних, повідомляє прес-служба ФГВФО.

Тимчасова адміністрація в даному банку запроваджується строком на три місяці з 3 березня по 2 червня 2014 р.

Уповноваженою особою ФГВФО на здійснення тимчасової адміністрації в АТ "Реал банк" призначено провідного юрисконсульта відділу супроводження виведення неплатоспроможних банків з ринку департаменту врегулювання неплатоспроможності банків Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Владислава Кадирова.

Протягом дії тимчасової адміністрації вкладники АТ "Реал Банк" можуть отримати свої кошти за договорами банківського вкладу (депозиту), строк дії яких закінчився, та за договорами банківського рахунку. Виплати за зазначеними договорами здійснюватимуться в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день прийняття рішення Національним банком України про віднесення банку до категорії неплатоспроможних, але не більше 200 тис. грн.