ua en ru

В межах економічного комітету створено робочу групу з питань національних проектів

В межах економічного комітету створено робочу групу з питань національних проектів, яку очолив народний депутат фракції НУНС Владислав Каськів. Про це у ході засідання економічного комітету заявив Президент України Віктор Янукович, передає кореспондент РБК-Україна.

«Сьогодні ми послухаємо, як можна реалізувати проекти, які зможуть якісно змінити обличчя нашої держави... Ці проекти отримають статус національних і будуть успішно реалізовані... В межах економічного комітету я пропоную створити робочу групу з питань національних проектів, яку очолить Владислав Каськів», - сказав Президент.

Також він додав, що робоча група має працювати у першу чергу над такими проектами як «нова енергетика», що забезпечить енергетичну незалежність України, «Нова якість життя», що передбачає забезпечення житлом, якісним медичним обслуговування громадян України, а також встановлення світових стандартів освіти, проект «Розвиток інфраструктури», що має повернути Україні роль транспортної держави.

В.Янукович наголосив: «Ми не будемо зважати на дешевий тиск, який чинився на українські уряди, на Міністерство транспорту у питанні судноплавства по Дунаю. Ми будемо вирішувати це питання».