ua en ru

В рамках безвізового діалогу Україна – ЄС 7 жовтня відбудеться засідання старших посадових осіб, - Дикусаров

Українська делегація прийме участь у засіданні старших посадових осіб в рамках безвізового діалогу Україна - ЄС. Про це під час брифінгу заявив прес-секретар Міністерства зовнішніх справ (МЗС) Олександр Дикусаров, передає кореспондент РБК-Україна.
"7 жовтня відбудеться робочий візит заступника міністра закордонних справ, керівника апарату Павла Клімкіна до ЄС. Очікується, що в рамках візиту відбудуться двосторонні зустрічі Клімкіна з керівництвом європейської служби зовнішньої діяльності, зокрема з керуючим служби Мирославом Лайчаком та генеральним секретарем з політичних питань Хельгою Шмідт. Клімкін також візьме участь у засіданні старших посадових осіб у рамках безвізового діалогу Україна-ЄС, у ході якого сторона ЄС представить оцінку виконання Україною плану дій щодо лібералізації візового режиму", - заявив Дикусаров.
Крім того, у ході зустрічей сторони обговорять актуальні питання порядку денного відносин між Україною та ЄС, зокрема к контексті завершення переговорів щодо укладення угоди про асоціацію та ЗСТ.