ua en ru

В Радикальній партії назвали причину блокування трибуни Київради

Фракція Радикальної партії Олега Ляшка заблокувала роботу чергової сесії Київради через відмову більшості депутатів від партії "Удар" включити до порядку денного питання про надання пільг по оплаті комунальних послуг киянам-учасникам АТО. Про це повідомляє прес-служба Радикальної партії.

Згідно з повідомленням, радикали вимагали включити до порядку денного питання про відповідність займаній посаді голови постійної депутатської комісії Київради з питань торгівлі Карпенко в зв'язку з систематичним порушенням правил торгівлі у столиці і масові факти корупції в цій сфері.

"Паралельно під будівлею ЦВК сотні киян під прапорами Радикальної партії Олега Ляшка пікетували сесію Київської міської ради, яка проходила у цьому будинку. Людей втомилися від корупції, свавілля, нахабства чиновників і відсутності води в столиці", - йдеться в повідомленні прес-служби.

"У результаті фракції Радикальної партії разом зі своїми прихильниками вдалося домогтися свого - рішення про пільги по сплаті комунальних послуг киянам-учасникам АТО прийнято, захисники Вітчизни та їх сім'ї по праву отримають додаткову підтримку міської громади", - повідомили в Радикальній партії.