ua en ru

У Раді зареєстровано проект постанови про розпуск харківських міської та облрад

Народний депутат України, лідер Радикальної партії Олег Ляшко разом з низкою інших парламентаріїв зареєстрував проект постанови про дострокове припинення повноважень Харківської міської та обласної рад та Харківського міського голови і призначення дострокових виборів (2341 від 06.03.2015).

Розпуск ключових місцевих рад Харківщини аргументується "діями, які підривають суверенітет, незалежність і територіальну цілісність України".

Раніше Олег Ляшко піддав різкій критиці облраду, міськраду та мера Харкова за відмову розглянути питання про підтримку звернення Верховної Ради україни до парламентів світу про визнання Росії країною-агресором. "Ми не повинні дозволити їм проводити антидержавницьку політику в умовах війни. Як мінімум потрібно розпустити, як максимум - Геннадія Кернеса розстріляти", - заявив Олег Ляшко.

Нагадаємо, 5 березня Харківська облрада, а раніше і Харківська міськрада відмовилися розглянути питання про підтримку звернення Верховної Ради україни до парламентів світу про визнання Росії країною-агресором.