ua en ru

У Раді створено міжфракційне об'єднання "Столиця"

У Верховній Раді України (ВР) створено міжфракційне об'єднання "Столиця", до якого увійшли 12 опозиційних нардепів. Про це повідомляє прес-служба народного депутата від фракції "Батьківщина" Олександра Бригинця.

В об'єднання увійшли 10 депутатів від Батьківщини - Володимир Бондаренко, Дмитро Андрієвський, Віталій Ярема, Сергій Терьохін, Леонід Ємець, Олександр Чорноволенко, Володимир Яворівський, Володимир Ар'єв, Микола Катеричнук і Бригинець, депутат від фракції "Свобода" Андрій Іллєнко та самовисуванець Олександр Доній.

"Ініціатива створення такого об'єднання виникла у кандидатів в народні депутати від Об'єднаної опозиції ще в передвиборний період. Звичайно, створити його вдалося тільки, після обрання голови Верховної Ради, коли і заробив секретаріат онів парламенту. Сподіваємося, що" Столиця України "стане набагато більше. Ми встановили обмеження для вступу в наше об'єднання обов'язковим проживанням в Києві не менше 10 років для того, щоб в цьому об'єднанні були ті люди, які реально знають і розуміють проблеми Києва та шляхи їх вирішення ", - йдеться у повідомленні прес-служба.

Керівникам об'єднання став Володимир Бондаренко.

Читайте також: Склад парламентських фракцій ВР VII скликання.