ua en ru

У прокуратурі заявили, що до них не надходила справа проти голови НБУ Гонтарєвої

У прокуратурі заявили, що до них не надходила справа проти голови НБУ Гонтарєвої Джерело фото:uacrisis.org
У прокуратурі міста Києва заявили, що до них не надходила справа проти голови Національного банку України Валерії Гонтарєвої.

У прокуратурі міста Києва заявили, що до них не надходила справа проти голови Національного банку України Валерії Гонтарєвої. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-секретар прокуратури Олена Яхно.

"Поспішаю повідомити, що стосовно Гонтарєвої в прокуратурі Києва поки немає ніяких виробництв. Вчорашнє рішення Печерського суду, про який повідомили ЗМІ, до нас ще не надходило. Ми його чекаємо з нетерпінням", - написала вона.

При цьому Яхно зазначила, що дане рішення суду оскарженню не підлягає. "Як тільки вона до нас прийде, ми, безумовно, будемо виконувати", - підкреслила прес-секретар.

При цьому в коментарі РБК-Україна Яхно припустила, що рішення Печерського суду можливо вже знаходиться в канцелярії прокуратури.

"Як тільки рішення Печерського суду надійде в прокуратуру, воно буде виконано. Тобто прокуратура почне кримінальне провадження", - зазначила вона.

Нагадаємо, сьогодні в ЗМІ з'явилася інформація, що стосовно голови Національного банку України Валерії Гонтарєвої відкрито кримінальне провадження.