ua en ru

В профільному комітеті окреслили основні напрями роботи з громадськістю

Пріоритетами змін у сфері медіа стануть створення суспільного мовлення та максимальна прозорість влади перед суспільством. Про це йшлося на спільному засіданні Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики та громадської ради з питань свободи слова та інформаційної політики.

За словами голови профільного комітету, народного депутата фракції "Народний фронт" Вікторії Сюмар, під час засідання були узгоджені основні напрямки його роботи.

"Перший пріоритет - це суспільне мовлення і його швидка реалізація, другий - це іномовлення, третє - це роздержавлення, четверте - це прозорість медіавласності, п'яте - захист прав журналістів і останнє - максимальна прозорість влади перед суспільством", - підкреслила народний депутат.

Як повідомляється, саме на реалізацію цих напрямків профільний комітет спільно з громадськістю має намір зосередити свої зусилля.

"Було вирішено, що на базі цього комітету буде створено комунікаційний майданчик для узгодження позицій всіх сторін - медіаспільноти, громадських організацій та органів влади. Незважаючи на це, навколо цього буде побудована ціла система змін у сфері медіа", - повідомила Вона.