ua en ru

У причетності до організації масових заворушень в Одесі 2 травня підозрюється більше 50 чоловік, - МВС

У причетності до організації масових заворушень в Одесі 2 травня підозрюється більше 50 чоловік.

У причетності до організації масових заворушень в Одесі 2 травня підозрюється більше 50 чоловік. Про це заявив заступник начальника головного слідчого управління МВС України Григорій Мамка, підсумовуючи перший місяць слідства, йдеться у повідомленні прес-служби МВС України.

За словами Мамки, на даний час у скоєнні злочинів в Одесі підозрюється 40 чоловік, стосовно яких в якості запобіжного заходу обрано домашній арешт. Стосовно 13 осіб судом обрано такий запобіжний захід як тримання під вартою. Стосовно ще кількох затриманих, яких доставили з Одеси до столиці, суд замість взяття під варту, про яке клопотала прокуратура, обрав їм інший запобіжний захід - домашній арешт. Він також зазначив, що слідчі вже допитали понад 340 осіб.

Тим часом приміщення Будинку профспілок визнане речовим доказом та передане на зберігання Головному управлінню МВС України в Одеській області. Працівники Главку мають забезпечити його охорону. Такі заходи пов'язані з тим, що після комплексу проведення експертиз експерти мають дати відповідь на питання щодо подальшої експлуатації будівлі.