ua en ru

Напередодні вечірніх мітингів у центр Москви стягується поліція

У центр Москви до Тверської напередодні майбутніх вечірніх мітингів стягуються сили столичної поліції. Як передає кореспондент РБК, на Тверську від Пушкінської площі до будівлі мерії Москви в два ряди біля узбіччя вишикувалися поліцейські машини. З вулиці евакуюють весь припаркований там транспорт.

Раніше повідомлялося, що забезпечувати безпеку сьогодні в ході вуличних акцій в Москві будуть 12 тис. співробітників поліції, військовослужбовців внутрішніх військ МВС РФ і дружинників. Як повідомили в прес-службі Головного управління МВС РФ по Москві, в зв'язку з проведенням великої кількості узгоджених масових акцій прийнято рішення про залучення додатково 6,3 тис. співробітників з найближчих регіонів Центрального федерального округу.

Сьогодні проходить мітинг на Манежній площі, організований молодіжним рухом "Наші", з кількістю учасників до 15 тис. чоловік. Бажаючі відвідати захід зможуть пройти на нього через 29 рамок металодетекторів, 25 з яких будуть встановлені з боку площі Революції і Воскресенських Воріт, ще чотири - з боку Олександрівського саду.

Ще один мітинг, на площі Революції, організований Всеросійської громадської організацією "Молода гвардія" Єдиної Росії "з кількістю учасників до 1 тис. осіб. Прохід здійснюється через п'ять рамок металодетекторів, встановлених в районі станції метро" Площа Революції ".
Мітинг в Новопушкінському сквері організований КПРФ з кількістю учасників до 1,5 тис. осіб. Вхід на захід з боку ситинські провулка через шість рамок металодетекторів для огляду.
Мітинг на Пушкінській площі, організований групою громадян. Очікується, що на нього прийдуть до 10 тис. чоловік. Перед входом на захід будуть встановлені 50 рамок металодетекторів: 45 - біля виходу зі станції метро "Тверська", три - на перетині вул.Мала Дмитрівка та Великого Путинковском провулка, по одній рамці - біля кінотеатру "Пушкінський" і на перетині Страсного бульвару з наришкинськоє проїздом.

Автомобільний рух у Москві 5 березня 2012 р. буде обмежено з початку підготовки мітингу з двох сторін від Пушкінської площі (по Великому Путинковском провулку від вул.Тверська до вул.Мала Дмитрівка, а також по Страсному бульварі від вул.Тверська до вул.Мала Дмитрівка ).

У разі необхідності при переповненні Пушкінській площі поліція в цілях безпеки буде змушена оперативно розсунути бар'єри і зняти рух на Тверській вулиці в сторону області або навіть обмежити його повністю в обидві сторони.

Як повідомлялося раніше, за попередніми даними Центральної виборчої комісії РФ, за підсумками підрахунку 99,03% бюлетенів Володимир Путін лідирує на виборах Президента Росії з 63,81% голосів.