ua en ru

У ПР впевнені, що юристи з Lawrence Graham зможуть повернути незаконно виведені активи Тимошенко

Юристи з британської фірми Lawrence Graham зможуть повернути незаконно виведені активи засудженої екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко. Таку думку висловив народний депутат України, заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Олег Зарубінський, передає прес-служба партії.

"Міністерство доходів і зборів залучило до пошуку та юридичних процедур повернення незаконно виведених активів колишніх прем'єр-міністрів Павла Лазаренка та Юлії Тимошенко одну з найстаріших юридичних фірм Великобританії - "Лоренс Грем" (Lawrence Graham). Це дає підстави розраховувати на успіх їхньої місії в США і Швейцарії", - заявив парламентарій.

Як зазначає нардеп, юристи з Lawrence Graham спеціалізуються на пошуку грошей корумпованих чиновників.

"Серед останніх найбільш гучних успіхів, якими пишаються британські юристи, - справа з повернення в бюджет бразильського міста Сан-Пауло більше 10 млн дол., вкрадених мером на будівництві доріг. В минулому році ледь не вся британська преса співала оди юристам Lawrence Graham, які знайшли закордонні рахунки мера, де він ховав незаконно виведені гроші. Протягом двох років юристи змогли через суд США повернути гроші до бюджету Сан-Пауло", - розповів він.

Враховуючи досвід юристів компанії, Зарубінський розраховує на успіх і в питанні повернення незаконно виведених активів Тимошенко.

"Таким чином, кваліфікація і рівень роботи залучених британських юристів вселяє надію на швидке повернення в бюджет України незаконно виведених активів Павла Лазаренка і Юлії Тимошенко", - підкреслив нардеп.