ua en ru

У понеділок почав функціонувати Банк Севастополя

У понеділок, 24 березня, почав функціонувати Банк Севастополя, який проводити виплати міським бюджетним та соціальним структурам.

У понеділок, 24 березня, почав функціонувати Банк Севастополя, який проводитиме виплати міським бюджетним та соціальним структурам. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Координаційної ради з організації Севастопольського міського управління щодо забезпечення життєдіяльності міста.

"У понеділок, 24 Березня 2014, почне функціонувати Банк Севастополя з функціями фінансування всіх міських бюджетних і соціальних структур. Виплати здійснюватимуться в російських рублях за курсом, затвердженим Банком міста Севастополя", - йдеться в повідомленні.

Планується, що Банк буде забезпечувати всі види заборгованостей по пенсіях, заробітній платі працівникам бюджетних установ, соціальних виплатах, в тому числі допомоги по народженню дитини та догляду за дітьми, допомозі з безробіття, виплат з тимчасової непрацездатності, виплатах по нещасних і страховими випадками, виплатах інвалідам та іншим.

У перехідний період всі виплати будуть проводитися через поштові відділення Севастопольпочти.

"Впродовж березня - квітня 2014 року всі соціальні та пенсійні виплати будуть здійснюватися в колишніх розмірах. Надалі фахівці всіх соціальних фондів спільно з російськими державними службовцями справлять індивідуальний перерахунок соціальної допомоги згідно з нормами російського законодавства", - повідомляє прес-служба.

Нагадаємо, 17 березня самопроголошена Верховна Рада Криму на позачерговому пленарному засіданні затвердила тимчасове положення, згідно з яким Крим переходить на російський рубль.