ua en ru

У Полтавській області організатора контрабанди наркотиків засуджено до 6,5 років в'язниці

Апеляційний суд Полтавської області засудив до 6 років 6 місяців позбавлення волі жителя Кременчуцького району, який скоїв контрабандне ввезення в Україну наркотичних засобів. Про це повідомляє Служба безпеки України (СБУ).

Згідно з повідомленням, у червні 2012 року в м.Кременчуці зловмисника, який отримав посилку з продуктами харчування, затримали співробітники СБУ в Полтавській області. Під час огляду пакету, якої надійшов з однієї з країн західної Європи, правоохоронці виявили та вилучили понад 1200 таблеток наркотичного засобу трамадолу.

Згідно з інформацією СБУ, за цінами "чорного ринку" вартість вилученого з незаконного обігу наркотика складає майже 25 тисяч гривень.

За вироком суду, зловмисника визнано винним у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) та ч.3 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, і приговорорили до 6 років 6 місяців позбавлення волі, з конфіскацією всього належного йому майна.