ua en ru

У Полтавській обл. правоохоронці затримали 70 громадян з вибухівкою і коктейлями "Молотова"

У Полтавській області співробітники міліції сьогодні о 16:00 в селищі Чутове зупинили близько десяти автобусів, які рухалися в напрямку Харківської обл. та в ході перевірки пасажирів були виявлені засоби, які використовуються при організації масових заворушень.

У Полтавській області співробітники міліції сьогодні о 16:00 в селищі Чутове зупинили близько десяти автобусів, які рухалися в напрямку Харківської обл. та в ході перевірки пасажирів були виявлені засоби, які використовуються при організації масових заворушень. Про це повідомляє прес-служба Управління МВС у Полтавській обл.

Серед іншого, у пассажирова автобусів були виявлені "коктейлі Молотова" у ящиках, велика кількість вибухів, піки, біти, палиці, щити, каски, ножі та інша холодна зброя.

Згідно з повідомленням, близько 70 осіб були затримані і дають пояснення слідчим. На місці події працюють слідчо-оперативні групи. Працівники міліції встановлюють, звідки, куди і з якою метою прямували люди з такою кількістю холодної зброї, вибухівки та спецзасобів.