ua en ru

У Полтавській обл. невідомі відбили голову пам'ятнику Леніну

У Полтавській області невідомі відбили голову пам'ятнику Володимиру Леніну.

У Полтавській області невідомі відбили голову пам'ятнику Володимиру Леніну. Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Полтавській обл.

"Сьогодні, близько 9 години, до чергової частини Гребінківського райвідділу міліції Полтавщини від представників місцевого осередку Комуністичної партії надійшло повідомлення, що у місцевому парку, що по вулиці 60-річчя Жовтня, невідомі пошкодили пам'ятник Леніну", - йдеться в повідомленні.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міліції, яка зафіксувала правопорушення і почала слідство, в рамках відкритої кримінальної справи за фактом хуліганства (ч. 1 ст. 296 КК України). Санкція статті передбачає покарання від штрафу до обмеження волі на строк до 5-ти років.

Слід зазначити, що пам'ятник має загальну висоту близько 5 м. Він побудований з гіпсобетону і знаходиться на балансі місцевої комунальної служби.

Історичної чи архітектурної цінності не представляє. У пам'ятника відбита верхня частина (голова), уламки якої знаходяться біля підніжжя. Міліція розшукує свідків і встановлює правопорушника.

У Полтавській обл. невідомі відбили голову пам'ятнику Леніну

У Полтавській обл. невідомі відбили голову пам'ятнику Леніну

(джерело фото: УМВС в Полтавській області)