ua en ru

У Полтаві чоловік погрожував замінувати спортивно-оздоровчий заклад, в якому тренувалися діти

До чергової частини Полтавського міського управління міліції 29 травня о 16:25 по лінії "102" надійшло повідомлення від адміністратора приватного спортивно-оздоровчого закладу про те, що у приміщення їхньої організації зайшов невідомий чоловік та погрожує його підірвати. Про це повідомляє прес-служба УМВС у Полтавській області.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. При виїзді було встановлено, що погрози підірвати заклад виказував 28-річний непрацюючий мешканець міста Полтава, який був затриманий "по гарячих слідах".

За словами працівника спортивного закладу, на момент візиту незнайомця в залі займалися близько десяти дітей, які були евакуйовані.

Вибухівки ні в приміщенні, ні на прилеглій території міліціонери не виявили. Затриманого чоловіка, який знаходився в стані сп'яніння, наразі опитують працівники міліції. Вирішується питання про порушення відносно молодика кримінальної справи за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян).

Нагадаємо, 25 травня було повідомлено про замінування будівлі "Турбоатому", повідомлення виявилося хибним.