ua en ru

У Партії регіонів сумніваються в роботі парламенту на цьому тижні

Верховна Рада України може не заробити на цьому тижні через блокування опозиції. Про це заявив глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов сьогодні на брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"У нас мало оптимізму щодо конструктивної роботи парламенту. Це стосується настрою наших колег з опозиції, які не налаштовані на це... За нашими оцінками, опозицію насправді не стільки цікавить питання персонального голосування, як постійне бажання піднімають той чи інший питання... Через блокування вони намагаються загнати більшість, щоб воно працювала за принципом меншини. Такого немає ніде в парламентах світу, не буде і у нас", - сказав Єфремов.

При цьому він визнав наявність проблеми у більшості. "Вона полягає в тому, що у Партії регіонів немає більшості у 226 голосів... Тому нам постійно доводиться з кимось блокуватися і кооперуватися для результативного голосування", - сказав Єфремов.

Депутат також повідомив, що опозиція буде блокувати роботу парламенту. "За нашою інформацією, вони не хочуть працювати ні завтра, ні в четвер, ні в п'ятницю, а також, щоб затягнути це блокування і далі... Але ми сподіваємося на конструктивну роботу, щоб хоча б ми могли завтра відкрити сесію", - підкреслив Єфремов.

Читайте також: "Батьківщина" готова не блокувати роботу Верховної Ради, - Яценюк