ua en ru

В опозиції не впевнені, що сьогодні відбудуться переговори з комісією Клюєва

В опозиції не впевнені, що сьогодні відбудуться переговори з робочою групою з врегулювання кризової ситуації в країні на чолі з секретарем РНБО Андрієм Клюєвим.

В опозиції не впевнені, що сьогодні відбудуться переговори з робочою групою з врегулювання кризової ситуації в країні на чолі з секретарем РНБО Андрієм Клюєвим. Про це РБК-Україна повідомило джерело в "Батьківщині".

"Не факт, що вони відбудуться сьогодні. Ми взагалі не знаємо, чи відбудуться вони... З нашого боку теж поки не визначена переговорна група", - зазначило джерело.

Нагадаємо, як заявила сьогодні народний депутат фракції Партії регіонів Ганна Герман, місце і час засідання групи по врегулюванню ситуації в Україні ще не визначені.

Вчора, 19 січня 2014 р, Президент України Віктор Янукович доручив Клюєву створити робочу групу для вирішення політичної кризи. Зокрема, глава держави розпорядився провести зустріч учасників робочої групи з представниками опозиції у понеділок, 20 січня 2014 р.

При цьому в опозиції погодилися взяти участь у роботі цієї групи. Крім того, в опозиції вирішили, що від усіх трьох фракцій на переговори піде один представник, але це буде не Яценюк.