ua en ru

У жовтні до ВР будуть внесені антикорупційні закони, - В.Янукович

У жовтні до Верховної Раду будуть внесені антикорупційні закони. Про це сьогодні на третьому міжнародному інвестиційному саміті повідомив Президент України Віктор Янукович, передає кореспондент РБК-Україна.

«Боротьбі з корупцією допоможе реформа регуляторної політики і скорочення дозволів, ліцензій, спрощення процедури входу в бізнес, зменшення контролюючих органів. Передбачено скасування ліцензування більше 35% видів господарської діяльності. Найближчим часом до парламенту будуть внесені законопроекти щодо скасування обов'язкової стандартизації і сертифікації, забезпечення безпечної продукції, встановлення адміністративної відповідальності за порушення законодавства у сфері підприємництва і впорядкування адміністративних послуг», - сказав Президент.

Кажучи про свою працю главою антикорупційного комітету, він відзначив, що зобов'язаний займатися цим питанням. "Ми приведемо у відповідність міжнародним стандартам антикорупційне законодавство і обов'язково реформуємо правоохоронні органи, які займатимуться цією проблемою у нас в країні", - сказав В.Янукович.