ua en ru

В Одеській області у місцевого жителя виявили схованку з арсеналом зброї

В Одеській області в одній із квартир у місцевого жителя виявлено схованку з арсеналом зброї. Про це РБК-Україна повідомила представник райвідділу міліції Приморського РВВС Одеси Ірина Потаніна.

Співробітники карного розшуку Приморського РВВС Одеси провели санкціонований обшук квартири і будинку 35-річного чоловіка. При огляді квартири та автомобіля власника правоохоронці виявили два травматичні пістолети RONM R6 88 для відстрілу гумовими кулями, магазини до них, а також пневматичну гвинтівку IGTSystem з оптичним прицілом.

"У будинку в Біляївському районі області знайдено револьвер системи "Флобер" з патронами. У дворі виявлено схованку, звідки вилучили поліетиленовий згорток. У ньому знаходився пістолет-кулемет Судаєва "ММС ППС", два магазини з патронами калібру 9 мм, пістолет RC120906201 з магазином, запали до гранат у кількості трьох штук і два ножі", - повідомила представник одеської міліції.

В Одеській області у місцевого жителя виявили схованку з арсеналом зброї

Виявлений арсенал зброї вилучено та направлено в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при ГУМВС України в Одеській області для проведення відповідної експертизи.

Нагадаємо, наприкінці січня в Черкаській обл. біля пішохідного моста на території залізничної станції в м Сміла СБУ виявила та вилучила сумку з трьома гранатами РГД-5, двома тротилові шашки і саморобний вибуховий пристрій.

Раніше у грудні у Слов'янську Донецької обл. СБУ вилучила арсенал зброї у громадянина України і виявила схованку в покинутому будинку.