ua en ru

В Одесі виникла бійка на концерті Ані Лорак, 1 міліціонер поранений, 3 активістів затримано, - МВС

В Одесі в ніч на 4 серпня виникла бійка на концерті співачки Ані Лорак, в результаті якої один міліціонер був поранений, а троє активістів, які виступали проти проведення концерту, були затримані.

В Одесі в ніч на 4 серпня виникла бійка на концерті співачки Ані Лорак, в результаті якої один міліціонер був поранений, а троє активістів, які виступали проти проведення концерту, були затримані. Про це йдеться у повідомленні прес-служби управління МВС в Одеській області.

"Сьогодні для проведення концерту співачки Ані Лорак у клубі "Ібіца" охорону громадського порядку забезпечували близько 400 співробітників міліції. Внаслідок провокаційних дій групи осіб, які намагалися зірвати виступ і не допустити проведення концерту, було скоєно напад на правоохоронців з метою прорвати їх живий кордон, в результаті чого завдано металевим предметом тілесних ушкоджень в область голови співробітникові спеціального батальйону міліції. Вжитими заходами масових порушень громадського порядку не допущено. Затримані троє найбільш активних учасників протиправних дій", - наголошується у повідомленні.

За цим фактом проводиться перевірка.