ua en ru

В Одесі суд заарештував члена партії "Родіна" Бовбалана

В Одесі Приморський суд обрав 4 грудня 2013 р. як запобіжний захід домашній арешт для члена партії "Родіна" Сергія Бовбалана за події 22 жовтня 2013 р. під будівлею обласного управління МВС. Як розповів Бовбалан, його заарештували на 2 місяці, повідомляє прес-служба партії.

"З 1 листопада суд розглядав клопотання слідства про взяття мене під варту. Сьогодні з п'ятої спроби четвертий по рахунку суддя, Іванов, відмовив слідству у взятті під варту, змінивши запобіжний захід на домашній арешт. Я буду повинен перебувати вдома з 23 до 6 годин, на відміну від інших потрапили під домашній арешт з 22 до 7", - сказав Бовбалан.

Засідання проходило в закритому режимі: суддя вирішив, що інакше буде розголошуватися таємниця слідства, наголошується в повідомленні.

"Думаю, що суд не хотів, щоб цю ганьбу бачила вся Одеса, коли всерйоз розглядає фальсифіковані матеріали", - підкреслив Бовбалан.

Нагадаємо, в даний час під домашнім арештом після судів за фактом подій біля обласного управління МВС перебувають голова кооперативу авторинку "Куяльник" Євген Хайкін, керівник Одеської міської організації партії "Родіна", депутат Одеської міськради Сергій Кушнір і депутат Одеської обласної ради Костянтин Грінченко.