ua en ru

В Одесі міліція відпустила раніше затриманих активістів "Правого сектора".

В Одесі міліція відпустила затриманих активістів "Правого сектора".

В Одесі міліція відпустила затриманих активістів "Правого сектора". Про це повідомляє прес-служба МВС в Одеській області.

Згідно з повідомленням, на спецлінію 102 надійшло повідомлення від мешканців будинків по вул. Фонтанська дорога, 14, про те, що за вказаною адресою знаходиться група людей у кількості 15 осіб зі щитами і ножами, своїми діями вони порушують громадський порядок і тишу.

На місце були направлені патрульні наряди та слідчо-оперативна група, які встановили, що на занедбаній території колишнього військового артучилища перебували 12 представників організації "Правий сектор", які відпрацьовували прийоми рукопашного бою та у відповідній екіпіровці проводили тренування з дерев'яними щитами та кийками.

Інформація щодо порушень громадського порядку на місці свого підтвердження не знайшла. Особи чоловіків були встановлені і після профілактичної бесіди їх відпустили. У Київський райвідділ міліції був доставлений лише один 18-річний юнак, у якого при особистому огляді було виявлено та вилучено металевий кастет, який може класифікуватися як холодну зброю. Після оформлення необхідних документів був відпущений, а вилучена річ спрямована в експертно-криміналістичне дослідження.