ua en ru

У Миколаєві на мітинг у рамках акції "Вставай, Україно!" зібралися від 6 до 8 тис. осіб, - "Батьківщина"

У Миколаєві і області на мітинг у рамках акції "Вставай, Україно!" зібралися від 6 до 8 тис. осіб. Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини".

Мітинг проходить у Каштанового скверу в Миколаєві.

Перед початком акції голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк зазначив, підтримку Миколаєва Об'єднаної опозиції на виборах 2012 р.

Він підкреслив, що Партія регіонів, знаючи, що програє вибори, не хоче призначати вибори в проблемних округах, серед яких і 132-й: "У них і основна ідея - призначити вибори на серпень, коли всі у відпустках, коли неможливо запросити іноземних та українських спостерігачів, мобілізувати наш актив".

"Ми вважаємо, що всі вибори повинні відбутися 27 жовтня поточного року. У тому числі і вибори миколаївського міського голови. Вважаю за необхідне, щоб опозиція висунула єдиного кандидата на посаду мера Миколаєва", - підкреслив Яценюк.

В акції беруть участь народні депутати, серед них лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок, а також члени фракції "Батьківщина" Олександра Кужель, Олександр Бригинець, Роман Забзалюк, Сергій Фаермарк. Також на чолі колони - голова Миколаївського "Фронту змін" Вадим Меріков і єдиний кандидат від опозиції на парламентських виборах-2012 у 132-му окрузі Аркадій Корнацький.

Читайте також: Після Хмельницького акція "Вставай, Україно!" пройде у Миколаєві (фото, відео)