ua en ru

У Миколаєві майора міліції затримали за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень

У Миколаєві майора міліції затримали за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень та перевищенні службових повноважень, які супроводжувалися насильством. Про це повідомляє прокуратура Миколаївської області.

"На даний час працівник міліції затриманий та знаходиться в ізоляторі тимчасовго утримання ММУ УМВС України в Миколаївській області. Найближчим часом йому буде повідомлено про підозру у скоєнні злочинів - спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження та перевищенні службових повноважень, що супроводжувалось насильством. Окрім цього, вирішується питання про обрання запобіжного заходу", - повідомив заступник прокурора м. Миколаєва Юрій Табула.

Із центрального РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області доставили до лікарні із тілесними ушкодженнями у вигляді тупої травми черева та розриву селезінки 39-річного жителя Миколаєва. Міліціонери затримали його за підозрою у крадіжці.

Зараз працівник міліції знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання ММУ УМВС України в Миколаївській області. Прокуратурою Центрального району Миколаївської області розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.121, ч.2 ст.365 Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває.