ua en ru

В Нацгвардії розпочато формування четвертого резервного батальйону

В Нацгвардії розпочато формування четвертого резервного батальйону. Про це повідомив під час брифінгу перший заступник командувача Національної гвардії України генерал-майор Олександр Кривенко

В Нацгвардії розпочато формування четвертого резервного батальйону. Про це повідомив під час брифінгу перший заступник командувача Національної гвардії України генерал-майор Олександр Кривенко, йдеться у повідомленні прес-служби НГУ.

Відповідне рішення було прийнято командувачем Національної гвардії України генерал-лейтенантом Степаном Полтораком. Наразі відбувається формування четвертого батальйону резервістів НГУ. Нагадаємо, що третій батальйон вже закінчує підготовку в навчальному центрі НГУ, а бійці другого - несуть службу на сході держави.

"У процесі підготовки резервістів ми набуваємо досвіду роботи з цією категорією військовослужбовців та постійно вдосконалюємо процес їх навчання. Наприклад, другий батальйон має іншу, не таку як перший, організаційну структуру", - говорить перший заступник командувача - начальник штабу Нацгвардії генерал-майор Олександр Кривенко.

Варто зазначити, що змінюється не лише структура самого батальйону, а й його озброєння. Наприклад, бійців третього батальйону задля виконання завдань за призначенням спорядять тепловізорами та додатковим "важким" озброєнням.