ua en ru

На початку жовтня в центральній поліклініці Голосіївського району буде встановлений новий цифровий флюорограф, - Ігор Лисов

На початку жовтня в центральній поліклініці Голосіївського району буде встановлений новий цифровий флюорографічний апарат. Про це РБК-Україна повідомив народний депутат, кандидат в народні депутати по округу №211, засновник і президент благодійного фонду «Рідне місто моє» Ігор Лисов.

«Зараз завершуємо всі технічні моменти даного питання і на початку жовтня всі жителі району зможуть обстежуватися на новому апараті», - зазначив Ігор Лисов.

Він також зазначив, що на телефони call-центру, створеного для більш оперативного реагування на запити мешканців, щодня надходить до 200 дзвінків. «У нас є виїзна група, яка ліквідує точкові проблеми - прибрати дерево, зробити терміновий ремонт в будинку. А для впливу на місцеву владу у мене є мандат народного депутата, який я активно використовую для вирішення проблем жителів району», - зазначив Лисов.

Нагадаємо, фонд «Рідне місто моє» працює з 2000 р.

Читайте також: "Спортивні комплекси загальною площею 15 тис. кв. м будуються в Голосіївському районі Києва", - Ігор Лисов