ua en ru

У МВС заявляють про провокації, які готуються 14 грудня під час масових акцій в Києві

Заступник голови слідчого управління МВС України Олег Татаров заявив про підготовлювані провокації, 14 грудня, під час масових акцій у Києві. Про це він заявив в ефірі "Шустер live" на телеканалі "Інтер".

"Я хотів би висловити ще раз стурбованість МВС у тому, що є радикально налаштовані люди, вони здатні на все. Якщо сьогодні вони, можливо, десь позиціонують себе як представники певної сили і є розрахунки на них у майбутньому, то ми впевнені, що це особи некеровані, які завтра будуть вживати дії (спрямовані на порушення громадського порядку)... На жаль у нас є інформація... що особи, які причетні до кримінальних правопорушень, які готуються (до подальших правопорушень)... Я б хотів закликати всіх сьогодні, щоб об'єдналися і допомогли міліції законним чином запобігти здійснення кримінальних правопорушень. Це наше спільне завдання", - заявив Татаров.

Також він підтвердив інформацію про те, що у дворі Будинку офіцерів розташовані два намети. За його словами, намети призначені для обігріву правоохоронців, забезпечення їм їжі та надання їм медичної допомоги. Крім того, Татаров уточнив, що правоохоронці розташовуються також і в самому Будинку офіцерів.

Представник МВС також запевнив, що міліція не налаштована на які-небудь заходи з застосуванням сили для того, щоб звільнити займані мітингувальниками на Євромайдані громадські приміщення.