ua en ru

В МВС самі прийняли рішення привести так багато правоохоронців під будівлю Київради, - Герега

В Міністерстві внутрішніх справ самі прийняли рішення привести таку велику кількість співробітників "Беркуту" та міліції під будівлю Київради. Про це на брифінгу заявила секретар Київради Галина Герега, передає кореспондент РБК-Україна.

"Напередодні кожного пленарного засідання я, як секретар Київської міської ради, завжди звертаюся до правоохоронних органів, для того щоб вони забезпечили порядок під час проведення пленарного засідання. В тому числі, й напередодні цього пленарного засідання я звернулася. Враховуючи, мабуть, звернення політичних сил про проведення акції, а про це вони заявили за два дні до проведення пленарного засідання і заявили про велику кількість людей, які братимуть участь в цих мітингах. Тому, мабуть, правоохоронні органи прийняли таке рішення. Вони не підпорядковуються мені. Яким чином вони організували роботу, це питання, власне, до них", - зазначила Герега.

Зазначимо, сьогодні з самого ранку мерія посилено охороняється співробітниками "Беркуту" та міліції.

Нагадаємо, на сьогоднішньому засіданні Київради планується розгляд змін до бюджету міста.

До порядку денного внесено більше ста проектів рішень, що стосуються питань соціального захисту населення, забезпечення життєдіяльності міста, розвитку столиці України.