ua en ru

У МОЗ пройшло відкриття пропозицій конкурсних торгів на закупівлю 103 машин "швидкої"

Сьогодні у приміщенні ДП «Укмедпостач» пройшло відкриття пропозицій конкурсних торгів на закупівлю Міністерством охорони 103 машин швидкої допомоги типу А2. Пропозиції надійшли від двох учасників - компанії НВО «Практика» та «ГлобалАвтоГруп» (входить до групи компаній «АІС»). Цінова пропозиція у компаній приблизно однакова: 53 млн 457 тис. грн у НВО «Практика» (автомобілі на базі Peugeot Boxer ) і 53 млн 663 тис. грн - у конкурентів (автомобілі на базі Газель Business), повідомляє «Агентство журналістських досліджень».

Переможець торгів буде оголошено протягом тижня. Представники обох компаній запевняють, що зможуть поставити готові автомобілі до кінця 2013 р.

Також 16 грудня 2013 р. МОЗ оголосить про проведення ще одного тендера на закупівлю автомобілів швидкої допомоги, повідомила начальник моніторингу державних цільових програм та держзакупівель МОЗ Галина Довганчин. За її словами, на закупівлю 1412 машин швидкої допомоги МОЗ витратило меншу суму, ніж планувало, а тому на зекономлені гроші будуть докуплено автомобілі В-класу.

Нагадаємо, що в листопаді МОЗ оголосило трьох переможців тендеру на закупівлю 1309 машин швидкої допомоги: «Ілатанмед», НВО «Практика» та «АІС-Столиця». Машини будуть поставлені на базі автобуса ГАЗ 32213 (А2 - клас) і Peugeot Boxer (В- і С-клас). За підсумками закупівель буде придбано 143 машини С-класу, 1063 машин В-класу і 103 машини А2-класу. Всього в торгах брали участь 8 виробників. Проведення торгів із закупівлі ще 103 машин А2-класу переносилося на 5 грудня 2013 р. через відсутність мінімальної кількості учасників торгів.