ua en ru

У МОЗ пікетувальники побили двох заступників міністра, МВС відкрило справу, - в. о. міністра

У МОЗ пікетувальники побили двох заступників міністра, МВС відкрило справу, - в. о. міністра Джерело фото:gorzdrav.odessa.ua
У Міністерстві охорони здоров'я 18 листопада пікетувальники побили двох заступників міністра і тепер міліція розслідує цю подію.

У Міністерстві охорони здоров'я 18 листопада пікетувальники побили двох заступників міністра і тепер міліція розслідує цю подію. Про це заявив в ході засідання Кабінету міністрів у середу в. о. міністра охорони здоров'я Василь Лазоришинець, передає кореспондент РБК-Україна.

"Використовувалися "брудні" методи руками пацієнтів, які виходили під Кабінет міністрів, під Міністерство охорони здоров'я в кількості 100-150 осіб. Ми запросили їх у свій актовий зал і почали з ними переговори. Але, на мій погляд, там знаходилося 15-20 хворих пацієнтів, всі інші були підготовлені фізично люди, які нікого не слухали. Закінчилося побиттям двох заступників міністра вчора після обіду цими людьми. Ми звернулися в органи МВС, ведеться справа", - розповів Лазоришинець, описуючи ситуацію .

18 листопада активісти пікетували Кабмін і Моз з вимогою виділити гроші на проведення гемодіалізу для хворих з нирковою недостатністю і дітей, які страждають на гемофілію.

Нагадаємо, 19 листопада 2014 р. прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив терміново вирішити питання з фінансуванням гемодіалізу в Києві.