ua en ru

У МЗС позитивно оцінили 6-ї доповідь місії ООН щодо ситуації в Україні

У Міністерстві закордонних справ України позитивно оцінили шосту доповідь місії ООН з прав людини про ситуацію в Україні.

У Міністерстві закордонних справ України позитивно оцінили шосту доповідь місії ООН з прав людини про ситуацію в Україні. Про це на брифінгу заявив директор департаменту інформаційної політики МЗС Євген Перебийніс, передає кореспондент РБК-Україна

"Сьогодні в 13:00 управління верховного комісара ООН з прав людини опублікував шостий доповідь щодо ситуації в галузі прав людини в Україні, який був підготовлений за результатами роботи в нашій країні моніторингової місії ООН з прав людини у період з 18 серпня по 16 вересня... Побіжний погляд на текст доповіді, дозволяє сказати, що він, як і попередні документи, підготовлені місією, певною мірою об'єктивно оцінює загальну ситуацію в Україні", - зазначив Перебийніс.

За його словами, документ дає широку картину подій, особливо в Донецькій та Луганській областях, де терористи, яких підтримує Росія, ведуть відкриту війну проти українського народу.

Нагадаємо, згідно з доповіддю ООН, перемир'я на Донбасі порушується обома сторонами конфлікту.